Радна биографија

Радна биографија

Рођена сам 18. марта 1971. године у Параћину.
Завршила сам Основну школу „Бранко Крсмановић у Сикирици, од 1. до 4. разреда у истуреном одељењу у Горњем Видову, а од 5. до 8. разреда у школи у Сикирици.
Усмерено образовање сам уписала 1986. године, друштвени смер, а касније и Гимназију, преводилачки смер. Средњу школу сам завршила 1990. године. Исте године сам уписала Филолошки факултет у Београду, смер Српскохрватски (Српски) језик и књижевност. Дипломирала сам 1994. године.
Од 12. септебра 1994. године почела сам да радим у просвети, прво у Економско-трговинској школи, па у Машинско-електротехничкој школи и на крају у Технолошкој школи, почев од 1995. године. Неко време сам била на замени и у Гимназији у Параћину.
Магистарске студије сам започела на Филолошком факултету у Београду, а наставила на Филозофском факултету у Новом Саду. Године 2014. одбранила сам магистарски рад на тему „Фреквенцијски речник речник са тумачењима Кронике паланачког гробља Исидоре Секулић“. Титула“Најбољи едукатор 2015″ додељена ми је за квалитетан и иновативан рад са ученицима. Звање педагошког саветника добила сам у априлу 2016. године.

Стекла сам знања из информационих технологија на семинарима и курсевима тако да познајем добро неколико компјутерских програма. Завршила сам семинар о најновијим Интернет апликацијама. У Прилогу ће се наћи копије сертификата као доказ о мом образовању. Будући да ме занимају иновације у настави, наставићу да се бавим овом облашћу.
Тренутно сам одељењски старешина по пети пут. Била сам дуго председник Стручног већа професора Српског језика и књижевности и страних језика. Аутор сам неколико књига  и стручних радова.

Advertisements
Оставите коментар

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s